Guvernul a adăugat, printr-o ordonanţă de urgenţă, încă 9 activităţi şi domenii pe lista celor în care pot fi angajaţi zilieri, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului.

„În şedinţa de Guvern de astăzi, la propunerea Ministerului Muncii a fost aprobat un act normativ prin care au fost adăugate încă 9 activităţi şi domenii pe lista celor în care pot fi angajaţi zilieri. Este vorba despre activităţi de organizare a expoziţiilor, târgurilor şi congreselor, publicitate; activităţi de interpretare artistică-spectacole; activităţi suport pentru interpretare artistică-spectacole şi activităţi de gestionare a sălilor de spectacole; activităţi de alimentaţie pentru evenimente; activităţi de întreţinere peisagistică, plantarea, îngrijirea şi întreţinerea de parcuri şi grădini, cu excepţia facilităţii de locuit particulare; restaurante, baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; activităţi ale grădinilor zoologice, botanice şi ale rezervaţiilor naturale”, a declarat acesta.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.