Programul de pregătire în cea de-a doua specialitate în regim cu taxă!


Ordinul nr. 62/2024 prevede aprobarea Metodologiei – cadru privind înscrierea la programul de pregătire în cea de-a doua specialitate în regim cu taxă.

Instituţiile de învăţământ medical superior vor afişa, conform publicaţiei de concurs, locurile pe specialităţi propuse pentru efectuarea pregătirii în cea de-a doua specialitate, în regim cu taxă, cu menţionarea coordonatorilor programului de pregătire.

Candidaţii pot obţine avizul instituţiilor de învăţământ medical superior privind înscrierea la programul de pregătire, pe specialităţile şi locurile propuse, conform publicaţiei de concurs.

După finalizarea tuturor verificărilor şi efectuarea procedurilor necesare, conform publicaţiei, se vor afişa pe site-ul Ministerului Sănătăţii, www.ms.ro, listele aprobate ale medicilor înscrişi la programul de pregătire în cea de-a doua specialitate în regim cu taxă conform publicaţiei, pe specialităţi şi centre universitare de pregătire, la rubrica Informaţii de interes public/Examene şi concursuri.