Instrucţiuni privind publicarea anunţurilor de concurs pe site-ul ANFP


Anunţurile de concurs pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante vor fi publicate pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, conform Instrucţiunilor aprobate de Ordinul nr. 279/2021.

Anunţul de concurs se transmite de compartimentul de resurse umane din cadrul autorităţii sau instituţiei publice odată cu înştiinţarea privind organizarea concursului.

Publicarea anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei se va face cu cel puţin 30 de zile înainte de data stabilită pentru proba scrisă de către autoritatea sau instituţia publică organizatoare a concursului pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării funcţiilor publice de execuţie sau de conducere vacante, precum şi pentru concursul de promovare într-o funcţie publică de conducere vacantă, respectiv cu cel puţin 15 zile înainte de data probei scrise pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării funcţiilor publice de execuţie temporar vacante.

Data publicării anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei va fi aceeaşi cu data publicării anunţului de concurs pe site-ul instituţiei publice organizatoare a concursului.

Anunţurile de concurs postate pe site-ul Agenţiei nu pot fi modificate şi se menţin la locul de publicare până la finalizarea concursului.