Se acordă ajutoare în vederea sprijinirii sportivilor Clubului Sportiv Municipal Timişoara!


Hotărârea nr. 638/2024 prevede aprobarea scoaterii din rezervele de stat a unor cantităţi de produse şi acordarea acestora ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, în vederea sprijinirii sportivilor Clubului Sportiv Municipal Timişoara din subordinea Agenţiei Naţionale pentru Sport, prin Direcţia Judeţeană de Sport Timiș.

Se aprobă scoaterea din rezervele de stat şi acordarea imediată ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, a unor cantităţi de produse prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, în valoare de 229.399 lei, exclusiv TVA, în vederea sprijinirii sportivilor Clubului Sportiv Municipal Timişoara din subordinea Agenţiei Naţionale pentru Sport, prin Direcţia Judeţeană de Sport Timiş, pentru atenuarea riscului de excluziune socială care determină fenomene sociale ce afectează un interes public major.

Graficul de predare – preluare a cantităţilor de produse se stabileşte prin protocol încheiat între Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale şi Agenţia Naţională pentru Sport, astfel încât să nu fie afectate celelalte obligaţii de livrare şi/sau primire produse rezervă de stat.

,