A fost aprobat Registrul de experţi ai Comisiei Naţionale de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare!


Ordinul nr. 7235/2024 prevede aprobarea Registrului de experţi ai Comisiei Naţionale de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare.

Comisia Naţională de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) este sprijinită în activitatea sa, în mandatul 2024 – 2028, de un registru de experţi, Registru de experţi CNATDCU.

Membrii Registrului de experţi CNATDCU sunt personalităţi de prestigiu academic şi ştiinţific, cultural şi moral, recunoscute pe plan naţional/internaţional, având cel puţin funcţia didactică de conferenţiar ori echivalentă obţinută în străinătate, membri ai Academiei Române şi ai unor instituţii de cultură, care deţin atestatul de abilitare şi/sau calitatea de conducător de doctorat.

Registrul de experţi CNATDCU asigură realizarea unor activităţi specifice, inclusiv pentru soluţionarea contestaţiilor, în cadrul CNATDCU, potrivit legii.