Eliberarea certificatului profesional curent!


Decizia nr. 4/2024 modifică şi completează Decizia Consiliului naţional al Colegiului Medicilor Stomatologi din România nr. 16/2CN/2019 privind întocmirea şi eliberarea certificatului profesional curent.

Certificatul profesional curent reprezintă documentul eliberat la cererea medicului stomatolog ori a autorităţii competente omoloage dintr-un alt stat şi cuprinde datele personale relevante cu privire la onorabilitate şi moralitate, inclusiv la competenţa cu care medicul stomatolog îşi exercită sau şi-a exercitat profesia pe durata deţinerii calităţii de membru al Colegiului Medicilor Stomatologi din România, CMSR.

Certificatul profesional curent este eliberat de colegiile teritoriale ale CMSR în care medicul stomatolog este sau a fost înscris, prin Departamentul de avizări, datele fiind valabile pentru perioada în care medicul stomatolog este sau a fost înscris în colegiul respectiv.

În cazul în care medicul stomatolog a fost înscris ca membru al CMSR în două sau mai multe colegii teritoriale, acesta va solicita câte un certificat profesional curent de la fiecare dintre aceste colegii.