Se organizează o sesiune de instruire online privind utilizarea Sistemului Digital pentru procesele de Finanțare a Culturii


Unitatea de Management a Proiectului organizează, în data de 24.04.2023, ora 11:00, o sesiune de instruire online privind utilizarea Sistemului Digital pentru procesele de Finanțare a Culturii (SDFC) de către potențialii solicitanți de finanțare.

SDFC a fost dezvoltat în cadrul Investiției 6 – Dezvoltarea unui sistem digital pentru procesele de finanțare a culturii / Componenta 11 – Turism și Cultură a PNRR de către Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului, în scopul gestionării finanțărilor publice în sectoarele culturale.

Solicitanții de finanțare (organizații neguvernamentale, societăți comerciale, etc.) pot folosi SDFC pentru a depune cereri de finanțare în cadrul programelor și apelurilor de proiecte derulate prin intermediul platformei. Aceasta este configurată modular pentru a acoperi procesele de depunere, evaluare, contractare, verificare, monitorizare și raportare a finanțărilor acordate în sectorul cultural.