Se aprobă modelul cererii pentru desemnarea în calitate de preşedinte al biroului electoral!


Hotărârea nr. 9/2024 prevede aprobarea modelului cererii pentru desemnarea în calitate de preşedinte al biroului electoral al secţiei de votare din străinătate sau de locţiitor al acestuia, al declaraţiei de acceptare formulate de către persoana propusă ca reprezentant al formaţiunii politice în biroul electoral al secţiei de votare din străinătate şi al declaraţiei pe propria răspundere privind îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege pentru desemnarea ca membru în biroul electoral al secţiei de votare din străinătate, care vor fi folosite la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024.

Se aprobă modelul cererii pentru desemnarea în calitate de preşedinte al biroului electoral al secţiei de votare din străinătate sau de locţiitor al acestuia la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024.

Se aprobă și modelul declaraţiei pe propria răspundere privind îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege pentru desemnarea ca membru în biroul electoral al secţiei de votare din străinătate care vor fi folosite la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024.

,