ANPC derulează proiectul “Insolvența – cu un pas mai aproape de consumatori”


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) derulează, în această perioadă, prin Direcția Insolvență a Persoanelor Fizice, un proiect pe fonduri europene cu titlul: “Insolvența – cu un pas mai aproape de consumatori”.

În cadrul acestui program, se va desfășura, în municipiul Bucuresti, conferința care are ca scop informarea consumatorilor interesați de a afla detalii referitoare la această procedură.

Evenimentul este dedicat persoanelor care se află în incapacitate de plată a datoriilor și nu mai fac față traiului zilnic, acestea fiind așteptate să participe la întâlnirea organizată, în cadrul proiectului, unde vor afla tipurile de proceduri de insolvență și vor primi sfaturi și îndrumări de la profesioniștii din domeniul insolvenței persoanelor fizice – angajați ai instituțiilor publice, notari, executori judecătorești, avocați, practicieni în insolvență.

Conferinta se va desfășura la Palatul Parlamentului, Sala Avram Iancu, pe data de 14.11.2023, cu începere de la ora 11:00.