Bugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat


Hotărârea nr. 678/2023 prevede suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2023.

Se aprobă suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2023, pentru Cancelaria Prim – Ministrului, cu suma de 2.500 mii lei, reprezentând credite de angajament şi credite bugetare, la capitolul 51.01 “Autorităţi publice şi acţiuni externe”, titlul 20 “Bunuri şi servicii”, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2023, pentru organizarea Forumului de Afaceri al Iniţiativei celor Trei Mări, a activităţilor şi reuniunilor naţionale şi pentru coordonarea altor colaborări în marja Iniţiativei celor Trei Mări, în contextul organizării Summitului Iniţiativei celor Trei Mări la Bucureşti, ce vor avea loc în perioada 6 – 7 septembrie 2023, la Bucureşti.

Se autorizează Ministerul Finanţelor să introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2023.