Procedura de avizare a cabinetelor de liberă practică pentru serviciile publice conexe actului medical de fizioterapie


Hotărârea nr. 63/2023 prevede aprobarea Procedurii de avizare a cabinetelor de liberă practică pentru serviciile publice conexe actului medical de fizioterapie.

Avizul pentru înfiinţarea de către fizioterapeuţi a unui cabinet de liberă practică pentru servicii publice conexe actului medical de fizioterapie sau a unui punct de lucru secundar, precum şi pentru modificarea activităţii cabinetului de liberă practică, este emis, la cerere, de către colegiile teritoriale ale Colegiului Fizioterapeuţilor din România, CFZRO.

Termenul de emitere a avizului este de 30 de zile lucrătoare, termen care curge de la data depunerii documentaţiei complete.

Avizul este emis de către preşedintele colegiului teritorial al CFZRO la care a fost depusă cererea, împreună cu documentaţia.

Avizul este valabil de la data emiterii. Orice modificare a elementelor prevăzute în aviz trebuie comunicată în scris colegiului teritorial al CFZRO care a eliberat avizul, în maximum 10 zile lucrătoare de la data la care a intervenit modificarea.