Proiect. Atestarea auditorilor de siguranţă rutieră


Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a lansat în dezbatere publică Proiectul de Ordin al viceprim-ministrului, ministrul transporturilor și infrastructurii pentru modificarea Metodologiei de atestare a auditorilor de siguranţă rutieră, aprobată prin Ordinul ministrului transporturilor nr. 656/2016.

Cursurile de formare şi/sau perfecţionare profesională a auditorilor de siguranţă rutieră vor putea fi organizate și prin intermediul platformelor de  e-learning și a resurselor de învățare online utilizate de către instituțiile de învățământ superior acreditate.

Totodată, au fost actualizate tarifele practicate de către Autoritatea Rutieră Română – A.R.R. pentru activităţile legate de organizarea şi realizarea cursurilor de formare şi perfecţionare profesională a auditorilor de siguranţă rutieră, documentele necesare înscrierii la cursurile de perfecţionare profesională a auditorilor de siguranţă rutieră și modalitatea de transmitere a acestora, precum și programul-cadru de formare a auditorilor de siguranţă rutieră.