Transmiterea situaţiilor centralizatoare privind beneficiarii cardurilor de 250 lei!


În anul 2022, lunile în care se acordă sprijinul material în valoare de 250 lei sunt iunie, august, octombrie şi decembrie.

Conform Ordinului nr. 2404/2022 transmiterea situaţiilor centralizatoare în cazul beneficiarilor aflaţi în evidenţa entităţilor aflate în subordonarea/coordonarea/autoritatea Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale se realizează până pe data de 20 a lunii anterioare celei în care se face plata sprijinului.

În termen de maximum 2 zile lucrătoare de la primirea listelor, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală determină veniturile persoanelor prevăzute în liste şi transmite Casei Naţionale de Pensii Publice şi Agenţiei de Plăţi şi Inspecţie Socială lista cuprinzând veniturile determinate.

În termen de maximum 2 zile lucrătoare de la primirea listelor de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Casa Naţională de Pensii Publice şi Agenţia Naţională de Plăţi şi Inspecţie Socială transmit Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale listele finale cu beneficiarii sprijinului material.

, ,