A fost stabilită cota pentru decontarea cheltuielilor aferente consumului de energie electrică necesar funcţionării agregatelor


Ordinul nr. 25/2022 prevede stabilirea cotei aferente anului 2022 pentru decontarea cheltuielilor aferente consumului de energie electrică necesar funcţionării agregatelor sau a echipamentelor pentru irigaţii pentru care se asigură apa pentru irigaţii în baza contractelor multianuale/sezoniere încheiate cu Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare.

Pentru anul 2022 se stabileşte cota de 49,99%, reprezentând 20.000 mii lei, pentru decontarea cheltuielilor aferente consumului de energie electrică necesar funcţionării agregatelor sau a echipamentelor pentru irigaţii pentru care se asigură apa pentru irigaţii în baza estimărilor Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare.

Cota se poate modifica, la încheierea sezonului de irigaţii, în baza centralizatoarelor aferente anului în curs, transmise de către Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, în limita sumelor alocate cu această destinaţie.