Comisia de atestare a competenţei tehnice a persoanelor juridice care întocmesc documentaţii sau execută lucrări de cercetare geologică


Metodologia de atestare a competenţei tehnice a persoanelor juridice care întocmesc documentaţii sau execută lucrări de cercetare geologică, de exploatare a petrolului şi a resurselor minerale şi de expertizare, precum şi a persoanelor fizice care întocmesc documentaţii sau execută lucrări de cercetare geologică şi de expertizare a fost modificată de Ordinul nr. 100/2021.

Comisia de atestare este formată din 5 membri şi 2 supleanţi, nu doar din 4, specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale. Comisia de atestare poate fi asistată în cadrul lucrărilor, după caz, de consultanţi tehnici pe probleme specifice, convocaţi la solicitarea preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale.

Secretariatul comisiei de atestare se va asigura de un secretar titular şi un supleant, specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale.