Unităţile de învăţământ vor actualiza lunar lista elevilor care vor participa la Programul «Şcoala după şcoală»


Normele metodologice de aplicare a Programului naţional pilot de tip “Şcoala după şcoală”, pentru elevii până la clasa a VIII – a inclusiv, aprobate prin Ordinul ministrului educaţiei nr. 3.300/2021 au fost recent modificate de Ordinul nr. 3460/2021.

Se prevede că unităţile de învăţământ vor actualiza, lunar, numărul grupelor şi lista elevilor care vor participa la activităţile Programului naţional pilot de tip «Şcoala după şcoală» în luna următoare, prin cuprinderea şi a altor elevi care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate şi pentru care se solicită includerea în program. Părinţii sau reprezentanţii legali ai elevilor pot depune solicitările de cuprindere a acestor elevi în program şi în afara termenului prevăzut în anexa la prezentele norme metodologice, în mod continuu, până la data de 25 a fiecărei luni.

Iar programul orar al activităţilor remediale se stabileşte, la nivelul unităţii de învăţământ, de către cadrul didactic, cu consultarea elevilor şi a părinţilor sau reprezentanţilor legali ai acestora.