Şedinţele Comisiei superioare de disciplină a Colegiului Medicilor Stomatologi se pot organiza şi în sistem on – line


În Monitorul Oficial nr. 181/2021 a fost publicată Decizia nr. 10/2021 privind organizarea şi desfăşurarea on – line a şedinţelor Comisiei superioare de disciplină a Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

Se prevede că în situaţii de excepţie determinate de imposibilitatea de organizare şi desfăşurare a şedinţelor Comisiei superioare de disciplină a Colegiului Medicilor Stomatologi din România cu prezenţa fizică a membrilor acestora şi a persoanelor convocate pentru audiere, şedinţele Comisiei superioare de disciplină a Colegiului Medicilor Stomatologi din România se pot organiza şi desfăşura în sistem on – line, prin mijloace electronice de comunicare directă la distanţă, cum ar fi videoconferinţă/teleconferinţă.

Participarea la şedinţa desfăşurată on – line este permisă numai persoanelor care deţin calitatea de membri ai Comisiei superioare de disciplină a Colegiului Medicilor Stomatologi din România, consultanţilor juridici şi IT ai Colegiului Medicilor Stomatologi din România, personalului contractual al Colegiului Medicilor Stomatologi din România şi persoanelor convocate pentru audiere (petent, medic stomatolog reclamat şi orice altă persoană ale cărei declaraţii pot elucida cazul).