Ghidul Solicitantului pentru Promovarea spiritului antreprenorial, în dezbatere publică


Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat în data de 22.02.2017, spre consultare publică, Ghidul Solicitantului. Condiţii specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorităţii de investiţii 2.1. „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” – 2.1.B Incubatoare de afaceri.

Obiectivul specific al acestei axe prioritare îl reprezintă consolidarea poziţiei pe piaţă a întreprinderilor mici şi mijlocii în domeniile competitive identificate în Strategia Naţională de Competitivitate şi Planurile Regionale de Dezvoltare.

Prioritatea de investiţii 2.1. „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” are ca obiectiv consolidarea poziţiei pe piaţă a IMM-urilor în domenii competitive identificate în Strategia Naţională de Competitivitate şi Planurile de Dezvoltare Regională.

 

,