Aprobarea Protocolului de colaborare INM-Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”


descărcareConsiliul Științific al Institutului Național al Magistraturii a hotărât aprobarea încheierii protocolului de colaborare între Institutul Național al Magistraturii și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”.

Conform actului normativ, se ia act de situația centralizată a evaluării formatorilor implicați în activitatea de formare inițială aferentă anului I de studiu 2014-2015 și se decide transmiterea, spre informare, Consiliului Superior al Magistraturii a listei conținând echipa de formatori implicați în activitatea de formare inițială 2016 (anul I).

Totodată, se aprobă formularul fișei de evaluare a auditorilor de justiție din anul I, pentru anul de formare 2016 şi se ia act de rezultatele procedurii de selecție pentru ocuparea unui post de formator colaborator la disciplina “Dezvoltare personală și abilități non-juridice” în cadrul Departamentului de formare profesională inițială, se decide reluarea procedurii de selecție și se aprobă componența comisiei de selecție.

De asemenea, se aprobă procedura de evaluare a formatorilor din cadrul modulelor aferente anului II de studiu “Punerea în executare a hotărârilor judecătorești în materie civilă și penală” și “Tehnici de investigare a infracțiunilor rutiere, economice și de proprietate intelectuală”.