Conferinţă privind dezbaterea noilor prevederi ale Codului Fiscal


lc
La 9 noiembrie 2015, specialiștii din domeniul fiscalității și mediului de afaceri au participat la conferința “Business-to-more-Business”, în cadrul căreia au fost dezbătute noile prevederi ale Codului Fiscal.

La întrunire au fost abordate şi alte subiecte, cum ar fi: oportunități și provocări pentru companii în contextul economic și politic actual, precum și transformările impuse de hiper-conectivitate și digitalizare. Deasemenea, în cadrul conferinţei a fost lansat un instrument de evaluare a evoluției economiei românești pe baza celor mai recente date financiare disponibile.

Printre participanţii la eveniment s-au enumerat: Cătălin Păuna — country economist Banca Mondială, Lucian Anghel — directorul general al BCR Pensii, președinte al Consiliului de Administrație BVB, Violeta Luca — marketing & operations director Microsoft România, Gabriel Biriș — managing partner Biriș Goran SPARL, Răzvan Ionescu — director marketing Segment Business Telekom, și Dragoș Damian — președintele Producătorilor de Medicamente Generice din România.