Dragnea, despre cererea lui Băsescu


1
Liviu Dragnea, vicepremierul  a întrebat, ce părere are despre decizia şefului statului, Traian Băsescu, de a cere Parlamentului să reexamineze legea de a reduce CAS, el arătând că e posibil să fie gândită o altă măsură prin care cât mai mulţi români să beneficieze de creştere economică.

Dragnea a subliniat că există susţinere financiară sustenabilă pentru introducerea acestei măsuri de la 1 octombrie şi a susţinut că preşedintele Băsescu a retrimis legea în Parlament pentru că a considerat că ar avea efecte electorale favorabile PSD.

Probabil că domnul Traian Băsescu s-a gândit că ar putea avea efecte electorale bune pentru noi, probabil, şi din acest motiv a decis să o retrimită la Parlament, a spus Dragnea.

Fiind întrebat ce măsuri are în vedere, Dragnea a răspuns: ”Nu ştiu, ne gândim. Nu am spus ceva anume, dar decizia primului-ministru este foarte fermă, este în concepţia lui şi în concepţia partidului nostru: creşterea economică tot timpul e bine să se întoarcă, cel puţin o parte din ea, la cei mulţi”.

Preşedintele Traian Băsescu cere Parlamentului reexaminarea legii pentru reducerea CAS, “din punct de vedere al oportunităţii“.