Calendarul sesiunii speciale a examenului de bacalaureat – 2014


tchiNoutăţi legislative: În Monitorul Oficial nr. 316 din 30 aprilie 2014 a fost publicat Ordinul M.E.N.  nr. 3289/2014 privind aprobarea calendarului sesiunii speciale a examenului de bacalaureat – 2014 pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale lărgite ce se pregătesc pentru olimpiadele şi concursurile internaţionale.

Potrivit programului legislativ, preşedinţi ai comisiilor de bacalaureat din centrul de examen şi din centrul zonal de evaluare au fost numiţiCristina Iridon, lect. univ. dr., de la Facultatea de Litere şi Ştiinţe, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti -preşedintele comisiei de bacalaureat din centrul de examen; Gabriela Moise, conf. univ. dr., de la Facultatea de Litere şi Ştiinţe, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti – preşedintele comisiei de bacalaureat din centrul de evaluare.

Componenţa comisiilor de bacalaureat de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale şi a comisiilor de bacalaureat din centrele de examen şi din centrul zonal de evaluare, va fi stabilită de Comisia judeţeană de bacalaureat a Inspectoratului Şcolar al Judeţului Prahova.