Medierea, oficial profesie liberală


mediere1

Începând de ieri, 30 oct. 2013, Consiliul de Mediere a devenit membru cu drepturi depline în cadrul Uniunii Profesiilor Liberale din România (UPLR), s-a anunţat intr-un comunicat de presă al Consiliului.

În prezent, Uniunea Profesiilor Liberale din România însumeaza peste 140.000 de membri ai organizaţiilor profesionale ce o compun, printre care se numară  Uniunea Naţională a Barourilor din România, Ordinul Arhitecţilor din România, Camera Consultanţilor Fiscali, Camera Auditorilor Financiari din România, Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România, Colegiul Farmaciştilor din România şi Ordinul Geodezilor din România.

De ieri, ii s-a alăturat şi breasla mediatorilor ce întruneşte în momentul de faţă peste 7.000 de mediatori autorizaţi în toată ţara. Mediatorii pot fi accesati facil atât la sediile instanţelor de judecată, unde sunt prezente tablourile mediatorilor autorizaţi, cum ar fi mediator Piatra Neamt, cât si pe site-ul Consiliului de Mediere.

Vorbim de un corp profesional bine pregatit, ce poate prelua multe dintre litigiile si din presiunea care apasă pe umerii instanţelor de judecată, a declarat preşedintele Consiliului de Mediere, Dorin Valeriu Badulescu.. Suntem pregătiţi să ajutăm cetăţenii să beneficieze de servicii de calitate în întreaga ţară, mediere Neamt fiind la îndemâna dvs.