Parlamentarii pregătesc tăieri de taxe. Sunt vizate familiile care locuiesc în zona rezervației Delta Dunării. Acestea vor beneficia de reducerea cu 50% din taxa/tariful pentru serviciul public de salubrizare. Totul este prevăzut într-un proiect de lege aflat la un vot distanță de adoptare în Parlament.

„Familiile cu domiciliul într-una dintre localităţile situate pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei ‘Delta Dunării’, prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 395/1996, beneficiază de reducerea cu 50% din taxa/tariful pentru serviciul public de salubrizare, energie electrică, gaze naturale, energie termică şi apă potabilă furnizată din reţeaua publică, pentru consumurile casnice menajere, în limita unor consumuri normate pe familie, stabilite de către consiliile locale”, potrivit unui amendament adoptat în comisiile de administraţie şi buget din Camera Deputaţilor.

De asemenea, proiectul prevede că diferenţele de taxă/tarif aferente serviciului public de salubrizare se suportă de la bugetul de stat, ca anexă la legea anuală de aprobare a bugetului de stat, în baza necesarului de sume transmis de Consiliul judeţean Tulcea.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.