declaratii-fiscale (1)Printre obligațiile fiscale ale lunii februarie se regăsește cea de depunere a formularului 087 – „Notificare privind aplicarea/încetarea aplicării regimului special pentru agricultori de către persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care optează pentru aplicarea regimului special pentru agricultori, având ca termen limită data de 10 februarie.

Alte termene fiscale importante ale lunii curente sunt miercuri, 15 februarie, când se depun mai multe declarații de către antrepozitari, respectiv luni, 27 februarie – data limită de depunere, de către persoanele fizice care obțin salarii din străinătate pentru activități în România și persoanele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice și posturilor consulare acreditate în România, a formularului 224 – declarație privind veniturile sub formă de salarii din străinătate obținute de către persoanele fizice care desfășoară activitate în România și de către persoanele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice și posturilor consulare acreditate în România pentru luna precedentă.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.