România are potenţial să devină o destinaţie atractivă pentru turiştii americani


descărcare (8)Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a afirmat, în timpul unui tur prin centrul Bucureştiului, că România are un mare potenţial să devină o destinaţie atractivă pentru turiştii americani, însă este nevoie de o mai bună promovare a ţării.

“Cred că România are un mare potenţial să devină o destinaţie atractivă pentru turiştii americani. Deja este, dar potenţialul pentru o înţelegere mai mare a României de către America este acolo”, a precizat diplomatul american în Piaţa Revoluţiei.

Diplomatul american a mai subliniat că este nevoie de o promovare mai bună a României pentru a atrage turişti, afirmând că astfel de campanii ar putea fi coordonate ori de industria de resort, ori de guvern.

La data de 29 octombrie, ambasada SUA a premiat antreprenorul lunii octombrie, câştigătorul titlului fiind firma Bucharest Walks, care organizează tururi ghidate prin Bucureşti. După terminarea ceremoniei, ambasadorul a beneficiat de un tur prin centrul Bucureştiului, de la Casa Oamenilor de Ştiinţă, din Piaţa Lahovari, până la Biserica Kretzulescu.

,