Proiect de modificare HG privind schimbarea titularului dreptului de administrare a unor imobile


MADR_
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a lansat în dezbatere publică proiectul de HG pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 449/2011 privind schimbarea titularului dreptului de administrare a unor imobile aflate în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și scăderea din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unui bun care se află în administrarea Direcției pentru Agricultură a Județului Mureș.

Prin modificarea Hotărârii Guvernului nr. 449/2011 privind schimbarea titularului dreptului de administrare a unor imobile aflate în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale:

  • se va schimba titularul dreptului de administrare, respectiv bunurile imobile aflate în domeniul public al statului, prevăzute în anexa la Hotărârea Guvernului nr. 449/2011 vor fi transmise din administrarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Direcția pentru Agricultură a Județului Mureș în administrarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură-Centrul Județean Mureș;
  • se va scădea din inventarul centralizat al bunurilor care alcătuiesc domeniul public al statului bunul imobil denumit “Turn control”, înscris la poziția cu nr. M.F.P 147538 și aflat în administrarea Direcției pentru Agricultură a Județului Mureș;
  • se va anula poziția din anexa la Hotărârea Guvernului nr. 449/2011, referitoare la imobilul denumit “Turn control”, înscris la poziția cu nr. M.F.P 147538.