Guvernul se întrunește în ședința săptămânală, dar nu are pe agendă aprobarea unei Ordonanțe de Urgență referitoare la aministie și grațierea unor fapte penale, au declarat doi lideri importanți ai coaliței de guvernare.

Amnistia sau graţierea nu au fost subiecte de discuţie la întâlnirea de luni în cadrul coaliţiei dar o astfel de măsură trebuie analizată dacă este oportună sau nu, a declarat preşedintele Senatului.

„Cred că a fost aruncat în presă pe anumite canale, nu e prima dată că se întâmplă şi atunci, sigur, văd că foarte mulţi muşcă la subiect şi subiectul se umflă. Şi, astăzi, am fost şi eu întrebat, dar nu am făcut niciun fel de declaraţii publice de dimineaţă, dintr-un simplu motiv, că eram îmbrăcat nepotrivit, aveam o şedinţă cu colegii mei, nu am anticipat că va fi presă la Parlament şi le-am spus informal celor de la presă că acest subiect nu s-a discutat.”, a declarat preşedintele Senatului.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.