În decembrie, ANAF organizează licitaţii pentru valorificarea unor bunuri mobile şi imobile


anafÎn perioada 6- 31 decembrie 2016, Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscală (ANAF) va organiza zeci de licitaţii pentru valorificarea unor bunuri mobile şi imobile şi recuperarea sumelor stabilite prin hotărâri judecătoreşti pronunţate în materie penală şi rămase definitive.

Astfel, în Bucureşti vor fi scoase la licitaţii bunuri fostului director al Direcţiei Privatizare – Concesionare a ADS, Vlad-Nicolae Săvulescu, care a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

De asemenea, în capitală vor fi scoase la licitaţie şi proprietăţile companiei Akparom, în care doi dintre administratorii acestei companii au făcut parte dintr-un grup infracţional care a fost condamnat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

În acelaşi timp, la Iaşi se vor valorifica bunuri ale debitorilor Mihai Tudor Deleanu şi Marius Florin Usturoi, iar la Galaţi vor fi scoase la licitaţii bunuri apartinând lui Claudiu Iacob şi Gevorg Saradjian.