Un anunț important a fost făcut de ministrul delegat al Afacerilor Europene. Acesta a susținut că, în cazul în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, România va deveni a șasea cea mai mare țară din Uniune.

„Trebuie să gestionăm mai multe situații, cum este cea antisemită sau cea energetică. Nu trebuie să există diferențe majore între PIB-urile țărilor europene (…) Dacă Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, România va deveni a șasea cea mai mare țară din UE și va avea un vot cu o pondere mai mare”, a mai comentat ministrul.

El a declarat, în conferinţa MAS pe securitate, că România a înregistrat mult success față de alte țări care au deținut președinția Consiliului UE. În opinia sa, țara noastră a deținut până acum una dintre cele mai fructoase președinții din punct de vedere legislativ. El a explicat că mai sunt multe lucruri de făcut.

Categorii: Internaţional, Ştiri  Tags: , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.