Banii din majorările salariale de 25%, programate pentru ianuarie 2018, vor fi orientaţi către acoperirea dărilor, în urma introducerii noului sistem de impozitare, a declarat preşedintele Federaţiei Naţionale Sindicale,  la finalul unei întâlniri cu premierul şi cu reprezentanţi ai cabinetului.

Aceasta a declarat: „A fost o discuţie destul de deschisă, o parte din lucruri le-a spus doamna ministru al Muncii, Olguţa Vasilescu. Se referea la ceea ce eu spuneam de atâta vreme, prin televiziuni, că banii care vor intra în ianuarie 2018, în bună parte, vor fi orientaţi către acoperirea dărilor noastre, de aceea s-a recunoscut că aceasta va fi strategia. E drept, nu au ieşit public, să spună acest lucru, dar câtă vreme cu noi au discutat aşa ceva, este clar că se va folosi această nouă modalitate, pentru că 25% creştere salarială reprezintă ceva, dar în bună parte aceştia sunt folosiţi pentru noul sistem de impozitare”.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.