legilsatie-medicala

Premierul Victor Ponta a solicitat ministrului Justiţiei să elaboreze un proiect de lege cu privire la „contribuţii suplimentare” pe care pacienţii vor să le dea medicului şi asistentului care l-au tratat, şi care să elimine răspunderea penală a personalului din sistemul sanitar în cazul în care contribuţiile primite de la pacienţi îndeplinesc trei condiţii, cumulativ.

Am discutat cu ministrul Justiţiei, care a fost la întrevederi şi care, împreună cu reprezentanţii sistemului medical, va veni săptămâna aceasta cu un proiect de lege, nu cu o ordonanţă de urgenţă, pentru că e o chestiune totuşi delicată care trebuie discutată mai mult în Parlament şi reglementată într-o formă mult mai bună„, a precizat premierul.

Victor Ponta a mai explicat că „contribuţii suplimentare” trebuie să îndeplinească trei condiţii, cumulativ: să nu fie condiţionate de către medic şi asistent, să fie primite după îndeplinirea actului medical şi să fie declarate în aşa fel încât ele să poată fi impozitate.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.