parlamentul-romaniei

Pe agenda şedinţei a Camerei Deputaţilor au fost incluse legea privind parteneriatul public-privat, şi legea serviciului de salubrizare a localităţilor. Astfel Proiectul de lege privind parteneriatul public-privat include reglementarea încheierii şi derulării parteneriatului public-privat şi reprezintă practic o nouă lege care reglementează acest domeniu.


Proiectul practic propune abrogarea Legii parteneriatului public-privat nr.178/2010, publicată în Monitorul Oficial nr. 178/2010, cu modificările şi completările ulterioare.
Proiectul se referă la partenerul privat sau societatea de proiect care nu îşi îndeplineşte obligaţiile asumate în cadrul contractului de parteneriat public-privat, la înlocuirea partenerului privat, la constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor.

Proiectul de lege referitor la serviciul de salubrizare a localităţilor are ca scop modificarea şi completarea Legii serviciului de salubrizare a localităţilor nr.101/2006, dar şi impunerea obligaţiilor generatorilor de deşeuri de a implementa sisteme de colectare selectivă pentru hârtie, metal, plastic şi sticlă.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.