guvernÎn urma criticilor formulate atât de Comisia Europeană, cât şi de reprezentanţii mediului de afaceri, Guvernul va abroga actuala Lege a parteneriatului public-privat şi va promova în regim de urgenţă un nou act normativ în domeniu.
Acestă temă a fost pusă în discuţie de ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova, cu reprezentanţii Camerei de Americane de Comerţ în România – AmCham şi cu reprezentanţii Băncii Mondiale.
Atât Banca Mondială, cât şi AmCham şi-au exprimat disponibilitatea de a sprijini Departamanetul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine în acest demers, oferindu-se să pună la dispoziţia Guvernului expertiza şi resursele lor în vederea sprijinirii procesului de redactare şi implementare a noului cadru de reglementare.
Atât AmCham, cât şi Banca Mondială şi-au manifestat disponibilitatea de a sprijini Departamanetul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine în acest demers, oferindu-se să pună la dispoziţia Guvernului expertiza şi resursele lor în vederea sprijinirii procesului de redactare şi implementare a noului cadru de reglementare.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.