hypanis.ru CNA a avizat negativ proiectul de modificare a Legii audiovizualului - Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

audiovizual

Pe data de 9 decembrie, Consiliul Naţional al Audiovizualului a dat un aviz negativ, cu unanimitate de voturi, pentru proiectul de modificare a Legii audiovizualului. Proiectul a fost iniţiat de fostul senator PNL Sorin Roşca Stănescu, care în prezent se află în arest, fiind condamnat, în luna octombrie, la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul Rompetrol.

Valentin Jucan, conducătorul şedinţei CNA din 9 decembrie, declară că nu este oportună în prezent modificarea Legii audiovizualului, având în vedere că anul viitor urmează să se modifice cadrul legislativ european în domeniul audiovizualului.

Potrivit lui Jucan acest proiect legislativ conţine foarte multe aspecte care există deja în Codul audiovizualului, aflat în prezent în vigoare.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.