image-2013-12-30-16313356-70-autostrada-romania

Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Cătălin Homor, a declarat că România va avea 1.000 de kilometri de autostradă în prima jumătate a anului 2018.

„Eu sunt optimist. A fost un an foarte greu pentru noi, un an în care am reuşit să deblocăm dacă nu toate proiectele, spre 90% dintre ele şi, indiferent ce se întâmplă la anul, aceste proiecte vor fi finalizate: Sebeş -Turda integral, Lugoj-Deva integral, Suplacu de Barcău-Borş, Mihăieşti-Nădăşelu, intrarea în Bucureşti A3. Primii 1.000 de km pot spune (că vor fi gata) în prima jumătate a anului 2018”, a afirmat Homor.

CNADR a anunţat că până în 2018 vor fi gata și centurile ocolitoare pentru Comarnic și Bușteni, care vor ajuta la decongestionarea traficului pe DN1.

Cătălin Homor suţine că unele proiecte ar putea fi finalizate chiar şi până la sfârştul acestui an. Este vorba de Sebeș-Turda, loturile 3 și 4, care sunt în fază destul de avansată, de cei 22 km între Orăștie și Sibiu, sectorul de autostradă care a fost demolat, dar şi tronsonul Lugoj — Deva, care are trei loturi, iar pentru primul lot, de 15 km, există probabilitatea spre 100% de a fi deschis traficului anul acesta.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.