Ministrul Justiţiei a declarat că statutul grefierilor este aproape gata şi că probabil va intra în această săptămână în circuitul de avizare.

Ministrul Justiţiei a menţionat că statutul grefierilor este aproape finalizat şi că probabil va intra în această săptămână în circuitul de avizare. Acesta a susţinut că a avut mai multe întâlniri cu reprezentanţii grefierilor şi este în favoarea ideii ca aceştia să fie preluaţi în subordinea Ministerului Justiţiei.

„Statutul lor este aproape gata, probabil săptămâna asta îi dăm drumul în circuitul de avizare, respectând propunerile pe care le-au formulat prin sindicatele cu care ne-am întâlnit, propunerile pe care le-am primit de la Şcoala Naţională de Grefieri, de la Consiliul Superior al Magistraturii. În opinia mea a ieşit un statut consolidat şi un statut în acord cu aşteptările lor”, a afirmat ministrul.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.