Premierul a anunțat că se lansează programul „Creator de educație”, un proiect care se bazează pe tehnologie și care folosește metode creative și mult mai eficiente pentru procesul de învățare al elevilor.

„Proiectul „Creator de educație” e conceput și realizat ca o platformă modernă, online, prin intermediul căreia dascălii pot face schimb de bune practici demne de urmat de colegii lor, participând astfel activ la dezvoltarea competențelor profesionale și la susținerea unui sistem de învățământ inovator. Cred în beneficiile acestui proiect, în primul rând pentru copii și tineri, care prin metode creative, personalizate, vor avea un proces de învățare mult mai plăcut și mai facil. Educația este o prioritate a Guvernului, alături de Sănătate. Acționăm pe mai multe planuri pentru a crește accesul copiilor la educație de calitate.”, a declarat premierul.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.