CNAIR a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii „Proiectare și execuție varianta de ocolire Bacău”, în baza deciziilor de soluționare a contestațiilor emise de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Oficialii CNAIR au desemnat câştigătorul contractului de proiectare şi execuţie a variantei de ocolire a municipiului Bacău ca fiind Asocierea Spedition UMB  – Tehnostrade SRL cu o valoare a propunerii financiare de 668.330.294,63 lei fără TVA, echivalentul a 142 milioane euro fără TVA. „Obiectul principal al contractului „Proiectare şi execuţie Varianta de ocolire Bacău” îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrarilor ce constau în 30,8 km de drum nou la standarde europene, din care 16,269 km la profil de autostradă. În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 36 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare şi 30 luni pentru execuţia lucrărilor. Menţionăm că ofertantul declarat câştigător a ofertat o perioada de garanţie a lucrărilor de 7 ani”, conform CNAIR.

Procesul de semnare a contractului va putea fi iniţiat doar după expirarea noii perioade de depunere a contestaţiilor, adică 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii. „În situaţia în care vor fi înregistrate contestaţii împotriva rezultatului procedurii, CNAIR SA va trebui să aştepte soluţionarea acestora pentru a iniţia procesul de semnare a contractului”, spun oficialii CNAIR.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.