Ministrul pentru Mediul de Afaceri a anunţat că miercuri a fost finalizată „contractarea şi semnarea tuturor AFN-urilor (Ajutoare Financiare Nerambursabile) pe Start-up Nation”.

„Astăzi este o zi extrem de importantă, am finalizat contractarea şi semnarea tuturor AFN-urilor pe Start-up Nation. Discutăm de 19.200 de companii care au depus, dintre care vom finanţa anul acesta 8.700 de companii. Am contractat integral şi fondurile care ne-au fost alocate pe fonduri europene. Cred că foarte important de menţionat este că 45% din proiectele câştigătoare sunt antreprenori femei, 55% bărbaţi. Discutăm de peste 21 de mii de locuri de muncă care vor fi ocupate în proporţie de peste 75 % de tineri antreprenori  25% din proiectele câştigătoare sunt în mediul rural şi 75% în mediul urban”, a declarat ministrul în deschiderea şedinţei de Guvern. 

El a dat şi exemple de localităţi unde au fost aprobate proiecte pe programul Start-up Nation: Bucureşti – 2.500 de proiecte aprobate şi semnate, Cluj – 2.083, Iaşi – 800, Timişoara – 760, Constanţa – 750

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.