hypanis.ru Poliţiştii de la Transporturi Maritime au ridicat sute de mii de bunuri contrafăcute - Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

Poliţiştii de la Transporturi Maritime au ridicat sute de mii de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 470.000 de lei, dintr-un container sosit din China în zona de sud a Portului Constanţa, informează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialişti din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au descoperit, într-un container sosit din China, în zona de sud a Portului Constanţa, pentru o societate comercială din judeţul Vrancea, 585.200 de accesorii din hârtie pentru îngheţată, inscripţionate cu însemnele unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 470.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.