gaze-naturalePropunerea legislativă care stabileşte norme sau reguli pentru toate proiectele de importanţă strategică în domeniul gazelor naturale pentru România, şi contribuie la consolidarea securităţii energetice a României prin creşterea siguranţei în aprovizionare în domeniul gazelor naturale prin introducerea unei infrastructuri înnoite cu nivel înalt de presiune, a fost aprobată de Camera Deputaţilor.

În primul rând proiectul vizează implementarea proiectului de dezvoltare pe teritoriul României a Sistemului de Transport Gaze Naturale pe coridorul conductei Bulgaria – România – Ungaria – Austria (BRUA).

De aceea, începând de marţi, toate proiectele de interes comun stabilite la nivelul UE, care urmează a fi implementate pe teritoriul României, inclusiv proiecte de transport gaze naturale extrase din Marea Neagră, se vor bucura de o legislaţie clară şi predictibilă.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.