hypanis.ru ANAF a demarat mai multe controale cu privire la datele financiare ale băncilor! - Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

ANAF, prin Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, a început controalele cu privire la datele financiare ale băncilor, încercând să stabilească cu exactitate impozitul pe profit datorat în perioada 2013-2017.

Cel puţin trei bănci sunt vizate de controalele DGAMC, care se desfăşoară în baza analizei de risc fiscal, în cadrul acestora fiind verificate toate operaţiunile şi aspectele relevante pentru determinarea corectă a bazei impozabile.

Este acţiunea anului pentru ANAF, dacă este să ne luăm după declaraţiile lui Eugen Teodorovici. Acesta anunţa încă de la finalul lui 201 faptul că Fiscul urmează să se concentreze pe marii contribuabili, predispuşi să recurcă la optimizări fiscale pentru a diminua plăţile de impozit către stat.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.