Tinerii pot obţine credit fără dobândă, prin programul „Investeşte în tine”, şi pentru a-şi plăti întreţinerea, dacă stau cu chirie, pentru a-şi cumpăra orteze medicale sau instrumente muzicale, potrivit Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 50/2018.

S-a publicat în Monitorul Oficial Legea nr. 70/2019 pentru aprobarea OUG nr. 50 din 2018 privind implementarea programului guvernamental „Investeşte în tine”, la care s-au adus următoarele modificări şi completări: tinerii pot lua credit cu dobândă suportată de stat pentru a-şi plăti întreţinerea locuinţei, dacă locuiesc cu chirie, pentru achiziţia de orteze medicale, de instrumente muzicale, dar şi alte echipamente necesare pregătirii profesionale în învăţământul de specialitate – tehnic şi de artă.

Decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea OUG nr. 50 din 2018 privind implementarea programului guvernamental „Investeşte în tine” a fost publicat în Monitorul Oficial din 23 aprilie.

Nivelul plafonului garanţiilor care pot fi emise în acest an în cadrul programului „Investeşte în Tine” este de un miliard de lei.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.