hypanis.ru Toate taberele de vară vor trece la consiliile judeţene! - Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

Ministrul Tineretului şi Sportului a declarat că toate taberele din ţară, aproximativ 500, vor trece la consiliile judeţene până în 2020, în cadrul procesului de descentralizare, pentru că ministerul nu ar avea bani suficienţi pentru a le reabilita.

„Ministerul Tineretului şi Sportului deţine al doilea patrimoniu din România după Ministerul Culturii. La ora actuală nu putem investi în toate taberele pe care le avem în România. Vom trece taberele la consiliile judeţene, asta însemnând că vor trece şi direcţiile judeţene pentru tineret şi sport. Cluburile sportive vor trece în administrarea primăriilor. Asta înseamnă descentralizare, e un proces de lungă durată, este foarte adevărat”, a declarat ministrul.

Ministrul a precizat că în discuţie sunt aproximativ 500 de tabere care urmează să fie transferate consiliilor judeţene pentru a investi în ele.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.