Ministerul Comunicațiilor are în discuție elaborarea unei legi prin care să poată fi combătut fenomenul știrilor false. Discuțiile autorităților au în vedere în mod particular platformele de socializare, care sunt folosite cu predilecție în acest scop, arată un document oficial al ministerului.

Un document oficial relevă că autoritățile de resort sunt la curent cu ”predispoziția utilizatorilor platformelor de socializare de a propaga știri false”. Mai mult, Ministerul Comunicațiilor poartă discuții cu privire la elaborarea unei legi prin care să combată astfel de știri.

”La nivelul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale este conștientizată predispoziția utilizatorilor platformelor de socializare de a propaga știri false. Este în discuție inclusiv elaborarea unui act legislativ prin care să se poată contracara acest fenomen”, arată sursa citată.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.