Proiectele Legii minelor, a redevenţelor sau pentru înfiinţarea Casei de Comerţ se află printre actele normative extrem de importante pe care noul ministrul al Economiei le doreşte cât mai repede pe masa Guvernului şi apoi în dezbaterea Parlamentului, potrivit unui comunicat al ministerului de resort.

‘În perioada imediat următoare voi trece rapid în revistă şi mă voi familiariza cu priorităţile ministerului, în special cu cele care decurg din aplicarea programului de guvernare. Îmi doresc ca pe masa Guvernului şi apoi în dezbaterea Parlamentului să ajungă cât mai repede acte normative extrem de importante, precum Legea minelor, redevenţele, Casa de Comerţ, apele minerale sau Legea privind administrarea şi valorificarea participaţiilor statului’, a declarat ministrul.

Noul ministru al Economiei a afirmat în Parlament, în cadrul audierilor din comisiile de specialitate reunite, că proiectul Legii privind administrarea şi valorificarea participaţiilor statului se află în prezent pe circuitul interministerial de avizare, urmând să se finalizeze în luna februarie 2018.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.