Premierul a declarat că programul anunţat de Guvern privind acordarea de credite cu dobândă zero, garantate 80% de către stat, va fi aprobat de Executiv în şedinţa din această săptămână dacă va avea avizele de la toate ministerele, în caz contrar urmând să fie adoptat săptămâna viitoare.

 

‘Vedem, dacă avem toate avizele pentru săptămâna aceasta, dacă obţinem avizele de la toate ministerele vom ieşi cu el săptămâna aceasta, dacă nu, săptămâna viitoare . (…) Eu sper că de acest program să beneficieze cât mai mulţi tineri, pentru că aceşti bani pot fi folosiţi în educaţie, pentru plata cursurilor la facultate, pentru materiale didactice pentru calculatoare, pot fi folosiţi în sănătate, pentru medicamente pentru operaţii, pot fi folosiţi în cultură, în sport, deci o paletă largă în care pot fi folosiţi aceşti bani.Vom vorbi în şedinţa de Guvern despre acest lucru şi eu sper că acest program să fie atractiv pentru cât mai mulţi tineri din România’, a declarat premierul.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.