hypanis.ru Poliţiştii vor fi dotaţi cu aparate de depistare a șoferilor care au consumat droguri - Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic

Ministrul Afacerilor Interne a anunțat că polițiștii vor fi dotați, în aproximativ două săptămâni, cu aparate de depistare a șoferilor care au consumat droguri.

“Foarte curând ele se vor regăsi în dotarea Poliţiei Române. Cred eu că în maxim două săptămâni. Vom fi mai atenţi cu precădere în zone de risc, expuse, cum este litoralul şi am şi rugat poliţia să comunice rezultatul acestor testări. Să ştiţi că noi le-am folosit destul de mult în zona autostrăzilor şi rezultatul testărilor este unul îngrijorător“, a declarat ministrul.

De asemenea, ministrul a menționat că în cel mai scurt timp posibil va fi promovat și un proiect de modificare a Codului Rutier prin care să fie interzise „live-urile” la volan.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.