downloadPatru acorduri-cadru de parteneriat național pentru consolidarea dialogului social și sprijinirea incluziunii sociale a tinerilor au fost încheiate cu Confederația “Blocul Național Sindical”, Federația Sindicatelor Libere “Energetica”, Federația Sindicatelor a Lucrătorilor din Industrie – METAL și cu Federația Sindicatelor din Administrația Publică PUBLISIND.

Aceste acorduri au ca scop principal cooperarea și colaborarea pentru consolidarea politicilor și practicilor în ceea ce privește piața muncii din perspectiva dialogului social, precum și consolidarea capacității actorilor pieței muncii din România (organizații sindicale și patronale, autorități publice, ONG-uri) de a se implica activ în promovarea ocupării și incluziunii sociale a tinerilor, a persoanelor vârstnice și altor categorii de grupuri vulnerabile, prin implementarea politicilor ce vizează ocuparea acestora.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.